perjantai 20. tammikuuta 2012

projekti: kiinteytys

Liikunta ei koskaan ole suuremmin ollut mun juttu, vaikka aiemmin olenkin sitä tiiviisti harrastanut. Nyt olen kuitenkin päättänyt karistaa muutaman liikakilon ja saada vähän kiinteyttä tähän ruhoon. Eihän se nyt voi niin vaikeaa olla? Olenkin tehnyt jotain käsittämätöntä, nimittäin liittynyt kuntosalille!

Takana on nyt viikko tätä hullutusta ja jo nyt mietin, että tulikohan ajateltua ihan asioita loppuun. Joka paikkaa särkee, aamulla ei meinaa päästä sängystä ylös ja pelkkä salikamojen vilkaisukin tuntuu tukahduttavalta... tällaistako tää tulee olemaan koko vuoden?!

"Alku on aina vähän hankalaa" totesi ystäväni kun en millään meinannut jaksaa lähteä yhteisille salitreffeillemme. No juu, en usko olevani ainoa joka kamppailee alkuun elämäntavan muutoksen kanssa, siispä varasin ajan kunnon treeniohjelman laadintaan. Jospa ne fiksummat osais kertoa, miten sitä kannattaa treenata niin että tuloksia tulee ilman tätä rikki-poikki-oloa. Muutkin vinkit ovat kyllä tervetulleita! :)


Näin perjantain kunniaksi aion kuitenkin hieman myös rentoutua, tiedossa on hyvää seuraa kera siiderin ja pikkusuolaisen. Kyllähän ne vatsalihakset treenautuu nauraessakin! ;)

Tässä vielä  Hyvän mielen musiikkia fiiliksen nostattamiseksi! Juu ehkä vähän kulunut, mutta jotenkin tää saa mut silti piristymään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti